Uuden aikakauden alku.

Nauti joka hetkestä

Viikko 1

Raskautesi alkaa kuukautistesi ensimmäisenä päivänä - aikana jolloin et vielä ole raskaana. Tämä päivämäärä muodostaa pohjan muille laskelmille. Jos olet aikeissa hankkia lapsen, kannattaa miettiä elämäntavat ja ruokavalio uusiksi mahdollisimman aikaisin ja lopettaa tupakointi.

Viikko 2

Ja nyt päästään asiaan! Kun partnerisi siittiö tapaa sinun munasolusi hieman ovulaation jälkeen, pienellä tuurilla ne yhdistyvät muodostaen vauvanne ensimmäisen solun. Elämän ihme voi aloittaa kulkunsa.

Viikko 3

Hedelmöittynyt munasolu kulkee munajohtimia pitkin kohtuun. Matkan varrella se jakautuu useiksi sadoiksi soluiksi. Päästyään määränpäähänsä munasolu upottaa itsensä kohdun limakalvoon. Tähän mennessä ei ole pelkästään päätetty tuleeko vauvasta tyttö vai poika, mutta myös se onko vauvalla sinun vai isänsä silmät.

Viikko 4

Syvällä kohdussa munasolu kehittyy vauvaksi sekä istukaksi. Kehosi reagoi hormoonien ryöppyyn saadakseen sinut kuntoon seuraaviksi kuukausiksi. Jotkut naiset huomaavat tämän muutoksen välittömästi ja kärsivät pahoinvoinnista, tunteiden vuoristoradoista, aristavista rinnoista tai lievistä alavatsan krampeista. Toiset naiset eivät edes huomaa olevansa raskaana.


Did you know ...

... why breast milk is the best for your baby during the first month?

More info...more...

NUK Expert Videos

How can I remove my baby from the breast carefully after it stops nursing?

To the Q&A Session...more...

All about breastfeeding

Important and helpful tips for giving your child the best start.

Learn more...more...